Välkommen till bloggen!

Anna / 2 oktober, 2014

 

Varmt välkommen till bloggen! Jag heter Anna och jag har nyligen öppnat mitt möbelmuseum där jag visar upp möbler från olika tidsepoker. Här kommer jag att blogga om vad som händer på museet, möbler som jag gillar, inredning i allmänhet och annat som jag vill dela med mig av. Jag har varit intresserad av möbler och inredning så länge jag kan minnas och jag är otrolig glad och stolt över att jag nu har öppnat ett museum där jag kan dela med mig av min samling.

Museet slog upp dörrarna sommaren 2014 och har med andra ord inte funnits speciellt länge. Det har gått över förväntan bra och besökarna har varit många. Under höst och vår kommer jag att ha öppet på helger och under vintern är det stängt, men det finns möjlighet att besöka museet utanför ordinarie öppettider om man kontaktar mig i förväg.

fåtölj

Det går också att boka guidade visningar utanför de ordinarie öppettiderna. Jag skulle gärna vilja erbjuda guidning även under öppettiderna, men i dagsläget kan jag inte det då jag måste finnas på plats i entrén för att sälja inträdesbiljetter och hålla ställningarna. Jag hoppas kunna anställa någon som hjälper mig framöver så att jag kan erbjuda mina besökare mer!

Som ni hör så är det här väldigt nytt fortfarande, men jag har fått en väldigt bra start och jag hoppas att även fortsättningen ska bli bra. Jag har många planer på hur jag kan utveckla museet och göra det ännu bättre, och det är både små och stora projekt. Håll utkik här i bloggen efter nyheter och annat roligt!