Tänk mer användarvänligt

Anna / 9 juni, 2015

Jag har funderat mycket på hur mina kunder egentligen ser på mig. Jag driver den här sidan med hjälp av WordPress och har kollat på min sida i min mobil, och tycker att den ser ganska bra ut, även om inte allt kanske ser ut och fungerar som jag egentligen vill. Grejen är ju att jag har börjat titta runt mer efter mobilanpassade lösningar, och nu senast läste jag på Galore Medias blogg att det är viktigt att faktiskt få det att fungera, för det är uppenbarligen så att det är mycket trafik på nätet idag som sker med hjälp av telefoner.

Och det räcker inte med telefoner. Saken är ju den att det finns mängder med olika telefoner och surfplattor som alla har olika storlekar på sina skärmar, vilket i sin tur betyder att min sida kan se ut lite hur som helst, jag har ingen aning. Och det är just därför som jag funderar på att ta hjälp av några som Galore Media, eftersom att det helt enkelt skulle göra det lättare för mig att veta exakt hur det ser ut.

Det räcker dessutom inte att veta, utan också att kunna kontrollera hur mitt innehåll ser ut. Jag vill ju att mina besökare ska kunna ta till sig av min sida på bästa sätt, och det vet jag ju inte i dagsläget. Sen vill jag ju själv marknadsföra lite olika saker, och vill bestämma upplägg, men jag lär ju lyssna på de som kan det här med mobilanpassade sidor, för att få det allra bäst.